Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

“Аз Мога Повече” и история на Photoshop

Няма Уеб Дизайнер или фотограф, който да не е чувал за Photoshop, а “Аз Мога Повече” Ви позволява да преминете безплатен курс по Photoshop!

За Photoshop

През 1987г Томас Кнол създава програма за обработка на картинки. В началото програмата, която той създава е наречена “Display”, а през следващата година, Кнол и брат му Джон продължават да доразвиват програмата като я преименуват на ImagePro, а по-късно на Photoshop. През 1988 година Adobe закупуват разрешение за производство и така през 1990 година официално на пазара излиза Photoshop версия 1.0

До 1991г версиите на Photoshop са създадени за работа със Операционната система Macintosh (Макинтош),  като подобрената версия на Фотошоп, която излиза на пазара през същата година има нови допълнения. През 1992г на пазара излиза нова версия на Photoshop – 2.5 като този път освен, че функциите на софтуера са подобрени и са добавени нови такива,  програмата може да работи и под Windows OS.

В периода ’96-2000 година излизат общо 4 версии на Photoshop като всяка следваща е с подобрени и нови функции, свързани с филтриране и инструменти за обработка и софтуера може да работи под 2-те най-използвани Операционни Системи – Windows и Macintosh.

От 2000 до сега, има още подобрения по програмата, добавяне на още функции като името на програмата се изменя през годините. В момента най-използваната версия е Adobe Photoshop CS5, въпреки, че на пазара вече се появи новата версия CS6.

В курса по Photoshop по “Аз Мога Повече”, ще се научите на основните техники, които се използват в програмата, освен това ще бъдете запознати с инструментите, филтрите и т.н., които са Ви необходими за обработката на изображения.

Освен за работа със самата програма, в курса по схема “Аз Мога  Повече” ще Ви запознаем и с видовете разширения на изображенията. Например “.jpg”, “.png” и т.н.

За да се запишете за Курс по Photoshop по “Аз Мога Повече” при нас, можете да донесете уведомлението си в нашия офис на адрес: гр. София, ул. Странджа 62 – Изоблок ЕООД. А ако сте от друг град, можете да се обадите на тел. 0700 13 005 (за цялата страна) и да попитате за адреса на най-близкия ни офис до Вашето населено място.

Ако пък сте пропуснали срока за кандидатстване по “Аз Мога Повече“, можете да се абонирате за нашия информационен бюлетин и ние ще се свържем с Вас веднага щом има нов прием на документи по схемата на Агенция по Заетостта “Аз Мога Повече”. Ако имате някакви въпроси относно “Аз Мога Повече” и Безплатното Обучение с Ваучери, можете да се свържете с нас чрез нашия Информационен бюлетин или чрез посочените Контакти в нашия сайт.

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , ,

Вашият коментар