Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

“Аз Мога Повече” и Курса по Текстообработка

Курсът по Текстообработка по “Аз Мога Повече” е с продължителност 300 часа. Курсът се провежда в Дистанционна или Присъствена форма. В част от материалът за провеждането на Курса е включено обучение по 2-та най-използвани модула от пакета на Microsoft Office – MS Word и MS Excel.

Преди да пристъпите към същинската част – тоест обучението е добре да се запознаете със същността на Текстообработката или:

Какво е Текстообработване?

Безплатно Обучение с Ваучери

Текстообработването е компютърно приложение, чрез което лесно може да се обработва (редактиране, форматиране и евентуално принтиране) всякакъв вид информация, която може да се принтира. Текстообработването е свързано още със създаването на документи, посредством текстообработка чрез кратки команди. Освен т.н. “shorthand” техники, съществуват и някои по-специфични команди, за които се изисква ръчно настройване. Текстообработването става известно през 70-те години на миналия век.

Схема “Аз Мога Повече” Ви позволява да преминете безплатен курс по Текстообработка и да получите Професионална Квалификация.

Одобрените кандидати по “Аз Мога Повече”, които са получили своето Уведомление, трябва да се запишат при Доставчик на Обучение, който работи по “Аз мога повече” и да стартират своето обучение.

Изоблок ЕООД е одобрен ли лицензиран от Агенция по Заетостта Доставчик на Обучение, който организира дистанционни и присъствени курсове по схема “Аз мога повече” – част от ОП РЧР.

Ако имате въпроси относно курсовете по “Аз Мога Повече”, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 13 005 (за цялата страна).Ако сте пропуснали срока за кандидатстване по схема “Аз мога повече”, можете да се абонирате за нашия Информационен бюлетин.

Телефони и адрес на Изоблок

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , ,

Вашият коментар