Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

“Аз Мога Повече” и Windows

Аз Мога Повече 2013 - безплатно обучение с ваучери от Агенция по ЗаетосттаАко сте кандидатствали по “Аз Мога Повече” за Ключови компетенции – Дигитални Компетенции или за Професионален Курс Текстообработване, то неминуемо ще се сблъскате с Windows. Въпреки, че в курса по “Аз Мога Повече” ще Ви запознаем с Windows, тук ще Ви представим накратко историята на Операционната система.

Windows 7 e Операционна система, изградена от Microsoft Corporation. Името на кода, с който работи Microsoft се нарича Windows 7. Новата Операционна система е базирана на Windows  Vista – отново ОС на Microsoft. За момента, Windows 7 е най-използваната Операционна система, въпреки, че все още има хора, които използват по-старата версия – Windows 2003. В момента на пазара се появи и Windows 8, при който има малки подобрения, но тази Операционна система още не е успяла да се   наложи в световен мащаб и не се използва толкова много, колкото Windows 7.

В случай, че сте одобрени за Дигитални Компетенции или Текстообработка по “Аз Мога Повече“, в курса ще изучавате не само как да работите с Windows, но и ще се научите да работите и с някои важни програми като MS Excel, MS Word, както и други програми.

Ако вече сте получили своето Уведомление е необходимо да си намерите Доставчик на Обучение по “Аз Мога Повече“.

ИЗОБЛОК ЕООД е одобрен и лицензиран Доставчик на Обучение по “Аз Мога Повече”, при който можете да се запишете за присъствено или дистанционно обучение.

Курсът по Дигитални Компетенции по “Аз Мога Повече” е с продължителност 45ч. като можете да се запишете за: Компютърна грамотност, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel Draw, DreamWeaver.

Курсът по Текстообработване по “Аз Мога Повече” е с продължителност 300ч и се провежда в присъствена и дистанционна форма.

За да се запишете при нас по “Аз Мога Повече” или за въпроси:

Изоблок ЕООД – адрес: гр. София, ул. Странджа 62

Телефони за Контакт:

За цялата страна: 0700 13 005

(на цената на един градски разговор)

София: 02 / 89 14 160

Mtel: 0888 809 107

Globul: 0896 844 164

Vivacom: 0879 363 293

В случай, че сте пропуснали срока за кандидатстване по “Аз Мога Повече”, можете да се абонирате за нашия Информационен Бюлетин и ние ще Ви информираме веднага при нов прием на документи по “Аз Мога Повече”.

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , ,

Вашият коментар