Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

“Аз мога повече” – Курс по Електронна Търговия

Курсът по Електронна търговия по схема “Аз Мога Повече” е с продължителност 960 часа като при успешното му завършване ще получите 3-та степен на професионална квалификация.

Но какво е Електронната Търговя? Кога се е появила тя?

Една от най-популярните дейности в мрежата е пазаруването. Чрез Електронната търговия, можете да пазарувате в свободното си време, по всяко време и от всяко място, дори ако сте си вкъщи, по нощница. Всеки може да създаде своя Уеб страница или цял сайт, в който да представи специфични стоки и услуги, които предлага.

Историята на електронната търговия датира от появата на най-старото схващане за “купува-продава” и появата на електричество, кабели, компютри, модеми и интернет.

Пазаруването онлайн става възможно през 1991г, когато интернет е пуснат за търговска употреба. От тази година нататък, хиляди фирми са започнали да използват уеб сайтове.

Терминът “Електронна търговия” означава процес на изпълнение на търговските сделки по електронен път с помощта на водещи технологии като Electronic Data Interchange (EDI) и електронен превод на средства (ЕПС), която даде възможност на потребителите да осъществяват бизнес обмен на информация и да правят електронни сделки.

Възможността за използването на тези технологии се е появила в края на 1970г и позволила на търговските дружества и организации за изпращане на търговската документация по електронен път.

През 2000г. голям брой търговски дружества в САЩ в Западна Европа представят своите услуги в световната мрежа (World Wide Web).

До 2001г. най-голямата фирма за Електронна търговия генерира приходи от над 700 милиарда долара.

В момента , DHGate, Amazon и т.н. са едни от най-успешните в света сайтове за Електронна търговия, а PayPal е един от най-използваните електронни методи за разплащане, които са достъпни в целия свят.

В курса по Електронна Търговия по “Аз Мога Повече” ще Ви научим как да изградите с наша помощ свой онлайн магазин, без да е необходимо да притежавате знания по програмиране. Благодарение на обучението по “Аз Мога Повече” ще можете сами да оптимизирате (Search-Engine Optimisation) сайта си така, че да се класира добре и да е на добри позиции в Serp-a, за да Ви откриват лесно Вашите потенциални клиенти.

Ако сте одобрени по схема “Аз мога повече” и сте получили своето уведомление, то ще трябва да си потърсите Доставчик на Обучение, който работи по “Аз Мога Повече”.

Изоблок ЕООД е одобрен и лицензиран от Агенция по Заетостта Център за Професионално Обучение, който предлага безплатни Езикови и Професионални Курсове по схема Аз Мога Повече.

За да се запишете при нас и за повече информация:

Адрес: София, ул. Странджа 62

Тел: 02 / 89 14 160 (за гр. София)

Тел: 0700 13 005 (за цялата страна)

Globul: 0896 844 164

Mtel: 0888 809 107

Vivacom: 0879 363 293

В случай, че сте пропуснали срока за кандидатстване по “Аз мога повече“, можете да се абонирате за нашия Безплатен Информационен Бюлетин и ние ще Ви уведомим при нов прием на документи.

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , , ,

Вашият коментар