Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

Безплатен курс по Английски език

Безплатно Обучение по Английски език

Безплатно Обучение по Английски език

Как да се запиша за безплатен курс по Английски език?

За да се възползвате от безплатното обучение е необходимо да кандидатствате по схема Аз Мога Повече. За съжаление, на този етап приема на документи приключи на 02.11.2012г.  Единствените, които ще могат да се възползват от безплатното обучение по схема Аз Мога Повече 2013  с Ваучер, са тези, които са подали документи в бюрата по труда в страната, в срок  - 15.10.2012-02.11.2012.

Относно дистанционното обучение

Чрез Дистанционното Обучение, ще разполагате с повече свободно време, тъй като ще можете да преглеждате уроците по Английски език по всяко време и от всяко място, така не само, че ще спестите време, но и пари от транспортни разходи, които иначе трябва да изхарчите, при присъствен курс.

 Интерактивните упражнения, видео уроците, тестовете и консултациите с преподавател Ви дават гаранция, че онлайн обучението не е самообучение, както смятат повечето курсисти. Когато има нещо неясно, свързано с материала,   можете да се допитате до преподавателя и да се консултирате с него.

Доставчик на обучение

Дистанционното обучение Ви предоставя възможност да избирате Доставчици на обучение от цялата страна.

Продължителност на курса

Записвайки се за курс по Английски език с Ваучер по схема Аз Мога Повече, ще трябва да се обучавате в 3 нива. Най-добре е да започнете от  А1, което е начално ниво, защото ако желаете по-високо, ще трябва да положите входен изпит за проверка на знанията и в по-голямата част от случаите се оказва, че курсистите не знаят толкова, колкото смятат и им е трудно да се справят с материала.

Други езикови курсове

Често задавани въпроси – към статията

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , , , , , ,

Вашият коментар