Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

Защо да уча Испански език

Испанският е един от най-говоримите езици в света. Има много факти, сочещи това. Ето няколко от тях:

Испанският език е вторият най-изучаван език в света. По проучване от 2010 година става ясно, че броят на хората, които изучават испански като втори език е над 20 милиона, което означава, че след 3 поколения, 10% от хората по света ще могат да комуникират помежду си на Испански език.

 Думи като “murciélago”, “comunidades”, “ecuación” and “auténtico” са едни от 355-те думи с всичките 5 гласни, които Ампаро Атеортуа, жена от Меделин, събира след прочитането на всички речници Larousse.

Вероятно много хора си мислят, че Испанския е роден език на най-много хора от Испания, но това не е така! Най-голям брой на испаноговорящи е Мексико с 114 милиона хора, следвана от Съединените Щати, в които боря на испаноговорящите е 50 милиона души.

В САЩ, броя на испаноговорящите е почти 40 милиона души и според проучвания, пред 2050г, САЩ ще се превърне в страната с най-голям брой хора, чийто майчин език е Испанският език! Факт е, че в момента има много повече хора говорещи Испански език, отколкото Китайски, Френски, Немски, Италиански, Хавайски и всички индиански езици, взети заедно.

Първата Испанска граматика е била създадена от Елио Антонио де Небриха и публикувана през 1492г – същата година, в която Колумб открива Америка.

Испанският език дължи огромната си популярност най-вече на ТВ сериалите (Теленовели) и Испанската литература, която става известна по целия свят и се разпространява на испански.

Курсът по Испански език ще Ви помогне да се докоснете до този красив език, до испанската литература и ще Ви позволи да комуникирате безпроблемно с хората от над 22 държави, в които се говори Испански!

Изоблок ЕООД е одобрен Доставчик на Обучение по схема Аз Мога Повече. Ако сте кандидатствали за Безплатно Обучение по Испански език и вече сте одобрени, можете да се запишете за при нас.

Курсът по Испански език е с продължителност 300 учебни часа и се изучават 3 нива по Общата Европейска Езикова Рамка. като подарък от Изоблок ще получите безплатен учебник и тетрадка, които ще останат за Вас и след приключване на курса.

За повече информация и записване:

Адрес: гр. София, ул. Странджа 62

Тел: 0700 13 005 (за цялата страна)

Тел: 02 / 89 14 160 (за гр. София)

Globul: 0896 844 164

Mtel: 0888 809 107

Vivacom: 0879 363 293

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , , , , ,

Вашият коментар