Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

Икономика и Мениджмънт – Аз мога повече

Аз Мога Повече – част от ОП РЧР

Безплатен курс по схема Аз мога повече

Какво наричаме Икономика?

Защо разходите за храна нарастват, когато цените на газа спадат? Защо политиците от една държава се притесняват, когато други държави говорят за фалит? Защо не можете да получите много висок лихвен процент по спестовната Ви сметка? Това са явления, които могат да бъдат обяснени чрез икономика.

Икономиката – това е изследването на производството и потреблението на стоки и трансфера на ресурсите необходими за производството на тези стоки. Икономиката обяснява начина, по който хората си взаимодействат в рамките на пазарите, за да получат каквото искат и да постигнат определени цели. Тъй като икономиката е движеща сила на човешкото общуване, изучаването й често разкрива защо хората и правителствата се държат по определен начин.

Обучението по Икономика и Мениджмънт по “Аз мога повече” ще Ви помогне да разбирате по-добре процесите свързани с Икономика.

Микро и Макроикономика са само част от материала, който е включен в обучениетo по Икономика и Мениджмънт по “Аз Мога Повече”.

Изоблок ЕООД е одобрен от Агенция по Заетостта Доставчик на Обучение, който организира курс по Икономика и Мениджмънт по схема “Аз Мога Повече”.

Ако вече сте кандидатствали, одобрени сте и сте получили своето Уведомление за Курс по Икономика и Мениджмънт по схема Аз Мога Повече, можете да се запишете при нас.

Ако сте пропуснали срока за кандидатстване, можете да се абонирате за Безплатния информационен бюлетин, за да получавате най-актуалните новини свързани с “Аз Мога Повече”.

За записване и въпроси относно безплатните курсове по схема “Аз Мога Повече”:

Адрес: гр. София, ул. Странджа 62

София: 02 / 89 14 160

Тел: 0700 13 005 (за цялата страна)

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , , ,

Вашият коментар