Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

Икономика и Мениджмънт с Ваучер

Безплатен курс по Икономика и Мениджмънт

Обучение с Ваучери от Агенция по Заетостта

Безплатно Обучение по Икономика и Мениджмънт

Безплатния курс с Ваучери от Агенция по Заетостта по Икономика и Мениджмънт е с продължителност 960ч. При записване и успешно завършване на обучението, ще получите 3-та степен на Професионална Квалификация, която е и най-високата.

Обучението ще Ви помогне да се научите да характеризирате особенностите на стопанската дейност, организирате дейността на предприятието (снабдяване, производство, пласмент и т.н.), да посочвате основни подходи за разработване на бизнес стратегии. Това са само част от уменията, които ще придобиете, благодарение на Безплатния курс с Ваучер.

Курсът по Икономика и Мениджмънт може да се провежда  в Дистанционна форма при Доставчик на Обучение, който предлага такава.

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Икономика и Мениджмънт с Ваучер

  • Diana Jordanova казва:

    Подала съм документи още през 2011 година и сега ми се обадиха, че съм одобрена. Мога ли да се запиша сега за 25 януари? Ако съм разбрала правлно от Бюрото, ще ми издадът ваучер за дистанционно обучение?

    • Редактор казва:

      Щом сте кандидатствали през 2011 година, правилно сте разбрали, че ще ви бъде издаден ваучер. Свържете се с нас на тел. 0700 13 005, за да Ви запишем за Дистанционен Курс с начална дата 25 януари.

Вашият коментар