Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

Кратка история на автомобилите – Аз мога повече

Курсът “Вътрешни и международни превози на пътници/товари”, може да бъде преминат безплатно чрез схема “Аз мога повече” с Ваучерите за безплатно обучение, които се предоставят от Агенция по Заетостта чрез финансиране от Европейски Социален фонд. Обучението по “Аз Мога Повече” свързано с автомобили включва теоретическа и практическа част.

Но преди да се запишете за курса по схема “Аз Мога Повече“, малко интересна информация за превозните средства.

Историята на автомобилите започва в началото на 1769г, със създаването на парни двигатели за автомобили, способни да превозват пътници. През 1806г са се появили първите коли, задвижвани с двигател с вътрешно горене, работещи с газово гориво, което довежда до въвеждането на модерния бензин или по-точно до бензиновия двигател с вътрешно горене през 1885г. В края на 20-ти век за кратко се появяват автомобили, задвижвани от електрическа енергия, но употребата им почти изчезва до началото на 21-ви век. Ранната история на автомобила може да бъде разделена на няколко периода, въз основа на преобладаващите средства за задвижване. В по-късните периоди и до днес, са разделени най-вече от определени тенденции в екстериора, както и в предпочитанията за размер и полезност.

Ако сте кандидатствали за Курса “Вътрешни и Международни превози на пътници/товари” по програма “Аз мога повече“, одобрени сте и сте получили своето уведомление от Бюрото по труда, можете да се запишете за този курс при нас.

Изоблок е одобрен и лицензиран Център за Професионално Обучение, който организира курс за “Вътрешни и Международни превози на пътници/товари” по програма “Аз Мога Повече” – част от ОП РЧР.

За връзка с нас:

Адрес: София, ул. Странджа 62

Тел: 0700 13 005 (за цялата страна)

Тел: 02 / 89 14 160 (за град София)

Globul: 0896 844 164

Mtel: 0888 809 107

Vivacom: 0879 363 293

Можете да се абонирате за нашия безплатен информационен бюлетин, за да получавате актуални новини, свързани с “Аз мога повече“.

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , , ,

Вашият коментар