Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

История на Фризьорството и ролята на схема “Аз мога повече”

Аз мога повече

Безплатен курс по Фризьорство чрез “Аз мога повече”

Фризьорството практикуващо се като професия се е появило в Европа през 1600г. Модните прически за периода предполагали богатите жени да носят големи, сложно направени и силно украсени прически, за които се грижели личните им прислужници, както и други хора. Камериерите често поддържали косите на своите господари. Във Франция, за пръв път мъжете са започнали да правят прически на жените. Освен това, голяма част от най-известните фризьори в тази страна са били мъже – тенденция, която продължава и до ден днешен.

Парижките фризьори са продължили да доразвиват стиловете си през 1800г.

В началото на 20 век станали популярни и салоните за красота, които служили за социализация на жените, които си комуникирали докато им правели прически като междувременно се възползвали и от други услуги за лице.

В курса по Фризьорство, който се организира от Изоблок по “Аз Мога Повече” част от материала, който ще изучавате е свързан с основни техники, които се използват.

Ако сте одобрени по “Аз мога повече” и сте получили своето Уведомление, можете да се запишете за Безплатния курс по Фризьорство при нас.

Ако не сте успели да кандидатствате навреме за “Аз Мога Повече“, Ви препоръчваме да се абонирате за нашия информационен бюлетин – безплатен е и чрез него ще можем да Ви информираме при нов прием на документи.

За контакти относно курсовете по “Аз мога повече

Адрес: гр. София, ул. Странджа 62

Тел: 0700 13 005 (за цялата страна)

София: 02 / 89 14 160

Globul: 0896 844 164

Mtel: 0888 809 107

Vivacom: 0879 363 293

Изоблок е Доставчик на Обучение, лицензиран от Агенция по Заетостта, който организира обучения по схема “Аз мога повече”.

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , ,

Вашият коментар