Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

Няколко полезни съвета за е-магазин

За да привлечете реални клиенти не е достатъчно просто да си направите онлайн магазин! Доста хора мислят, че ако си направят някакъв сайт, в който да публикуват своите продукти, клиентите сами ще дойдат и ще закупят техните продукти. Реални обаче, не е така. Ако искате да направите онлайн бизнес и да го развивате е необходимо да положите много повече усилия.

На какво да обърнете внимание, ако искате да създадете свой онлайн магазин?

1. Преди да започнете да продавате, трябва да разполагате с платформа, в която да добавите продуктите си. Записвайки се за Курс по Електронна търговия по схема “Аз мога повече”, ние ще Ви осигурим такава.

2. След като разполагате с магазина, трябва да добавите продуктите. Опитайте се да добавите възможно най-много информация свързана с характеристиките на дадения продукт. Добавяйте снимки. Това е много важно, тъй като никой не би си купил продукт, чиято визия не може да види.

3. Погрижете се да оптимизирате добре сайта си, за да може да е лесно откриваем в Google и другите търсачки, защото потенциалните клиенти, обикновено посещават онлайн магазините, търсейки преди това в Google. Важно е да знаете, че Оптимизацията за Търсачки е доста сложен процес, въпреки, че на пръв поглед не изглежда така. В курса по Електронна Търговия, който Изоблок ЕООД предлага, ще се научите как да оптимизирате сами своя сайт.

4. Винаги предлагайте качествени стоки на достъпни цени и винаги се отнасяйте с уважение към Вашите клиенти – те ще Ви се отблагодарят! Не е задължително Вашите продукти да са най-евтините на пазара. Доброто облсужване печели повече клиенти, отколкото цената. Но не прекалявайте! Прекалено високите цени също могат да отблъснат клиентите!

5. Проучвайте конкурентите и цените във Вашата ниша, за да сте наясно колко голяма е конкуренцията и за да правите сравнения и анализи на Вашите цени на продуктите и тези на конкурентите Ви на пазара.

6. Не забравяйте да проучвате и мненията на клиентите. Научете какви продукти предпочита таргетираната група, към която са насочени стоките, както и мнението им  за Вашето обслужване, магазин и т.н. – това значително ще подобри качеството Ви на работа и предлагани продукти и услуги на пазара.

Безплатен Професионален Курс по програма Аз Мога Повече 2013

В курса по Електронна Търговия по схема Аз Мога Повече не само, че ще Ви научим как да си създадете собствен онлайн магазин. Ние ще Ви научим как да поддържате онлайн магазина, как да намерите клиенти, да правите анализи и т.н. Обучението по Електронна Търговия по програма “Аз мога повече” е напълно безплатно! Ваучерите за Безплатно Обучение покриват всички разходи за курса по “Аз мога повече”.

Изоблок ЕООД е лицензиран и одобрен Доставчик на Обучение, който предлага Безплатен курс по Електронна Търговия по схема Аз Мога Повече.

За въпроси и записване

гр. София, ул. Странджа 62

Тел: 0700 13 005 (за цялата страна) – на цената на един градски разговор

Globul: 0896 844 164Тел: 02 / 89 14 160 (за град София)

Mtel: 0888 809 107

Vivacom: 0879 363 293

Оценете публикацията
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , , , ,

Вашият коментар