Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

Участвайте в играта на Изоблок за безплатен курс по немски език!

Коледна игра на Изоблок за безплатен курс по немски език

Повече за курса по немски език с Аз мога повече

Чули сте за схемата „Аз мога повече“ на Агенцията по Заетостта, която дава възможност на одобрените лица да повишат (безплатно за тях самите) своята професионална квалификация? Ваши познати се обучават безплатно, чрез Ваучер, по тази схема и усвояват чужд език, който ще им помогне в професионален или личен аспект? А може би самите вие имате уведомление за курс по Немски език по схемата „Аз мога повече“ и търсите Доставчик на обучение, при който да преминете курса, за който сте одобрени?

Доставчик на обучение ЦПО към Изоблок организира курс по Немски език. Началната дата е 08.01.2015г, а обучението е изцяло дистанционно.

Този тип форма на обучение позволява на курсистите сами да определят своята дневна или седмична заетост, да изберат сами време, в което да се обучават и да преговарят уроците си (което е задължително при изучаването на немски или който и да е чужд език) неограничен брой пъти.

За курса по Немски език с начална дата 08.01.15 година могат да се запишат:

  • лица, които са одобрени по схемата „Аз мога повече“ за курс по Немски език и уведомленията им са валидни (т.е. не е изтекъл 30-дневния срок на валидност)
  • лица, които желаят да заплатят сами своето обучение по Немски език

Как да се запишем за безплатен курс по немски език?

Ако не сте кандидатствали за обучение по Немски език по схемата „Аз мога повече“ при последния прием на документи, но желаете да изучавате безплатно за вас самите този език, екипът на Доставчик на обучение „Изоблок“ ЕООД има коледно предложение: Томбола, в която 20 участника ще спечелят БЕЗПЛАТНО дистанционно обучение по Немски език, ниво А1 – 100 учебни часа! За да се включите в нея, трябва само да попълните формата за участие в томболата: http://www.e-obuchenie.bg/koleda/ до 30.12.2014г! (Ако не знаете какво включва като познания по чужд език ниво А1, можете да разгледате Общата Европейска Езикова Рамка – ОЕЕР.)

За запитвания и повече информация, можете да се свържете с Доставчик на Обучение ЦПО към Изоблок на телефон 070013005.

Участвайте в играта на Изоблок за безплатен курс по немски език! 5.00/5 (100.00%) 1 vote
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, ,

Вашият коментар