Блог с информация за Безплатното Обучение с Ваучери

Защо да изберете дистанционното обучение на Изоблок?

Причини да предпочетем дистанционните курсове на Изоблок

В днешният забързан свят не всеки може да си позволи да отдели време за посещаване на курс. Понякога имаме нужда да се учим, но не можем да си позволим да отсъстваме от работа, училище, университет или да правим компромиси със свободното време в личен план. Тук се появява ефективната форма за дистанционно обучение, която може да спести много време и усилия. Много са успешните примери за такъв тип обучение в чужбина, а вече можем да се възползваме и тук в България и то на отлично ниво, когато става сума за езиково или професионално обучение.

Център за Професионално Обучение към „Изоблок“ организира разнообразни курсове в дистанционна форма на обучение – желаещите да се запишат могат да избират между курсове по Английски език, Немски език, Икономика и Мениджмънт, Оперативно счетоводство, Текстообработване, Начална компютърна грамотност, курс за работа с Photoshop или AutoCAD.

Представете си само колко много ще получите, възползвайки се от тази възможност.

Много често присъствените курсове отнемат много по-голяма част от свободното ни време, а реално обучението в тях е доста по-кратко от предвиденият 45 минути за учебен час. Колко пъти се е случвало да губите време в дълъг път до присъствения курс, а, когато стигнете, времето за подготовка заедно с почивките и страничните приказки със съкурсисти или преподаватели отнема много от тези 45 минути, които излитат неусетно?

Колко пъти се е налагало да чакате своите колеги да приключат със задачата, с която Вие вече сте готови? Или колко пъти някой друг губеше време в празни приказки или не е оставало време за Вашите въпроси? При дистанционното обучение на ЦПО към „Изоблок“ 45 минути никога не означават по-малко от 45 минути преподаване и упражнение на нов материал. Тук също можете да задавате въпросите си, когато нещо не е ясно и то в реално време да разговаряте с преподавател. Специалната платформа за дистанционно обучение Ви дава възможност да коментирате проблеми с другите участници в групата, но и да се движите със собствено темпо. Не се налага да изчаквате другите или те да чакат Вас.

А колко пъти се е случвало в час да разберете всичко, но след ден-два вкъщи да установите, че сте позабравили някои важни неща? Колко пъти можем да си позволим да бъдем изцяло съсредоточени, за да запомним за дълго всичко, когато присъстваме на курс след работа, например?

При дистанционната форма на обучение вие учите, когато сте готови за това, когато почивате или сте достатъчно съсредоточени и с чаша кафе, удобно настанени на дивана. Тук също имате учебен график, който да следвате, така че не бива да се притеснявате, че няма да бъдете достатъчно самодисциплинирани, за да се справите. Този график обаче не следва точно определени часове, а следи  за Вашето свободно време. Това е причината дистанционното обучение да бъде толкова предпочитано за езиковите курсове – при всеки обучаем темпото на усвояване на новия материал е индивидуално; някои разбират нещат от първия път, на други им се налага да повторят няколко пъти урока или да направят повече упражнения.

Защо да изберете дистанционното обучение на Изоблок? 5.00/5 (100.00%) 2 votes
Edno23 Svejo Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks

, , , ,

Вашият коментар