Електронно обучение


Дистанционното обучение с ваучери в e-obuchenie.bg

дистанционно обучение схема Аз Мога ПовечеЦентър за професионално обучение Изоблок предлага дистанционни езикови и професионални курсове по схема Аз Мога Повече за цялата страна.

- Уроците са разработени от екип педагози и гарантират успеваемост на крайните изпити.

- Материалите са интерактивни видео-уроци с вградени упражнения, тестове, мултимедийни преводи и диктовки, водени от опитен преподавател.

- Възможността да повторите урока се разпознава сред нашите курсисти като едно от големите предимства на тази иновативна система на обучение.

- Речник на урока – към всеки урок е приложен речник с избрани думи, за да знаете кои думи ще бъдат засегнати в текущия урок и за да имате равномерно темпо на усвояване на нови думи.

- Интерактивни упражнения- към всеки урок, поне на две места в урока има упражнения/тестове, които измерват Вашето възприятие до момента, за да се уверите че сте научили материала до тук и да продължите напред или да се върнете и преговорите урока, ако резултатът не е задоволителен.

- Консултации с преподавател в реално време – чрез конферентна връзка с преподавателя и Вашите съкурсисти, във виртуална класна стая, за да можете да упражните Вашите новопридобити умения да водите диалог, също така да преразказвате или да пишете със скоростта на диктовка.

- Имате възможност да преговаряте всеки урок, по който вече сте работили, така няма „забравени уроци“

 

 

 

ЩЕ СЕ СПРАВЯ ЛИ ?

e-learning Аз Мога Повече
РАЗБИРА СЕ !

Нашата платформа за дистанционно обучение е изключително лесна за работа и е на български език. Всички наши курсисти макар и никога преди да не са се обучавали дистанционно се справят отлично и успяват напълно да се възползват от предимствата на интерактивното дистанционно обучение. Свържете се с нас още днес ако имате въпроси относно дистанционното обучение или искате да научите как то може да Ви е от полза, да Ви спести време и пари за траснпорт и неудобствата, съпътстващи присъствените курсове.

->   Връзка с нас     

 

 

Идеално решение за амбициозния човек, който иска да му се отдели специално време и да може да повтори урока колкото
пъти сметне за необходимо.

Това е най-близката форма на обучение до индивидуалния присъствен курс, но в удобно за Вас време, колкото пъти пожелаете и за нищожна част от реалната цена.

ЦПО към Изоблок ЕООД (e-obuchenie.bg) е одобрен доставчик на обучение към "Агенция по заетостта" - още една гаранция за качеството и професионализма стоящи зад нашите усллуги.

 

ЦПО към Изоблок ЕООД (e-obuchenie.bg), като одобрен доставчик на обучение към Агенция по заетостта
предлага интерактивни дистанционни курсове по:
Дистанционно обучение по Аз Мога Повече

- Английски език - 300 часа за нива А1,А2 и В1,

- Немски език - 300 часа за нива А1,А2 и В1,

- Френски език - 300 часа за нива А1,А2 и В1

- Испански език - 300 часа за нива А1,А2 и В1

- Икономика и мениджмънт - 960ч за професия или 600ч за част от професията,

- Оперативно Счетоводство - 960ч за професия или 600ч за част от професията,

- Електронна търговия - 960 часа, трета степен на професионална квалификация

- Текстообработване - 300 учебни часа - първа степен на професионална квалификация

- Дигитални компетенции - 45 часа, Компютърна грамотност, Photoshop, CorelDraw, Dreamweaver, Illustrator

- Готвач - Производство на кулинарни изделия и напитки, 660 часа - втора степен на пр. квалификация.

- Фризьор - 660 учебни часа - втора степен на професионална квалификация.

- Маникюр, педикюр и ноктопластика - втора степен на професионална квалификация - присъствена или смесена форма.

- Козметик - 660 учебни часа, присъствена или смесена форма на обучение. Втора степен на пр. квалификация.

- Водач на МПС за обществен превоз - Пътници и Товари -300 учебни часа.

- Заваряване - 300 учебни часа - смесена форма на обучение.

- Строителен техник - 960ч за професия

 

 

е-обучение , или тъй наречения e-learning

интернет курсове
Какво е е-обучение ?

Колкото и да е клиширан този въпрос повечето от нас си го задават под една или друга форма.
Какво стои зад иновативното име е-обучение, така нареченото дистанционно обучение.

Не по-малък интерес предизвиква въпросът - колко ефективно е електронното обучение и ще успее ли то да замести присъствената форма на обучение?
Гледайки назад във времето много неща предизвикват нашите носталгични усмивки, и по някога се чудим как сме могли да се справяме, когато мобилните телефони не бяха широко достъпни, което не беше чак толкова отдавна. Много от технологичните новости не пропуснаха България и ние се радваме на Интернет, МР3, DVD и Blueray, но бихме ли се върнали назад и ползвали отново старите аудио касети и плочи... ?

Така стоят нещата и с електронното обучение - то се развива бързо и обхваща своя дял от образованието в България. Дял, който никога няма да се върне в старата присъствена форма.

Няма как да не отбележим как нашия живот се промени драстично за последните 10 години, колко по-заети сме, колко по-малко време остава за нас самите и колко повече време прекарваме в пътуване до работното място , задръствания или работа до късно.

Колко от нас могат да се похвалят, че не са сменяли работното си място повече от 2 години? А само преди не повече от 5 - 6 години работните места бяха толкова по-малко застрашени. Тези промени са неизбежни и ние се променяме заедно с тях. Отмина времето, когато хората се обучаваха само в училище и след това цял живот работеха необезпокоявани за един работодател. За жалост или късмет, нещата не са така. В днешни дни ни се налага да се обучаваме, за да заемем нова позиция или да затвърдим сегашното си работно място. Нови технологии се появяват постоянно и стават незаменима част от работното ни място и дома. Светът е по-отворен от когато и да било - общуваме на повече от два езика, владеем компютърна грамотност и се стремим да сме с актуални знания в бързо изменящия се свят.

Но как да придобием толкова много знания като нямаме никакво свободно време? По цял ден сме на работа, а после в къщи сме "затрупани" от задължения?

Ето къде електронното обучение - така наречения "e-learning" или "е-обучение" влиза в живота ни, но не за да го усложни още повече или да "открадне" още малко от нашето свободно време, а за да ни помогне да се обучим без стрес и загуба на време и средства.
Информацията, която искаме да научим идва в нашите домове и ние се обучаваме с ритъма на нашето възприятие, а не на учителя в присъствения курс или със скоростта с която другите възприемат, по-бърза или по-бавна от нашата. Избягваме шума и разсейването от вашите съкурсисти. Постигаме концентрацията, нужна за да успеем да се откъснем мислено от житейските проблеми и да се настроим за ново възприятие.

Също така няма да се налага да пътуваме до учебния център за двучасова учебна сесия, след уморителния ден. Вместо това ще се приберем у дома и ще седнем пред компютъра за да видим до къде оставихме урока миналата вечер. Думата "обучение" не трябва да е синоним на "стрес"!

С дистанционното обучение на Изоблок това е постижимо и ние сме горди да Ви представим нашите интерактивни курсове. >> Всички курсове <<

 

->   контакт с нас     

Поговорете с нас.

Телефони:
Офис 1:               02 891 4160
Офис 2:               0700 13 005
Мобилни:
Виваком:             0879 363 293
Глобул:               0899 099 320
М-тел:                 0888 809 107
e-mail:      email
Skype:             e-obuchenie

(по skype можем да приемаме само разговори. Ако искате да ни пишете, използвайте емейла, или контактната форма)

 

Отделете 10 минути от своето време и ги инвестирайте в разговор с нас. Ние с удоволствие ще Ви обясним как е-обучението може да Ви даде нови хоризонти за развитие и да повиши Вашето качеството на живот.