Facebook игрите на e-obuchenie.bg

 


 

В новата игра на е-обучение през месец май 2014 ще спечелят 20 човека, ти можеш да си един от тях! 

 

Facebook gameОчаквайте новата ни игра в която ще има не един... не двама а цели двадесет победителя! Ако сте следили нашата Фейсбук страница, ще имате по-голям шанс да спечелите. Очаквайте стартирането на играта в края на месец Май 2014г. За да не изпуснете играта ви съветваме да харесате нашате страница е-обучение:

 

Препоръчайте ни на ваши приятели, така и те могат да участват!

 

 

 

 


 

 

Можете да ни намерите във фейсбук на следните страници:

Страницата "е-обучение":

Страницата "Аз Мога Повече 2013":

 

ЦПО „Изоблок“ ЕООД работи не само по програми на Агенцията по Заетостта (схеми Аз Мога и Аз Мога Повече), а също така предлага и голямо разнообразие от нови продукти в сферата на дистанционно обучение – on-line езикови и професионални курсове за възрастни.

За всички фенове в нашата facebook страница се предоставя униклната възможност да спечелят безплатен езиков курс, имайки предвид че не всички са успели да се включат в схемите "Аз Мога" или "Аз Мога Повече" към Агенция по заетостта. Така, тези, които участват в нашите Конкурси могат да бъдат записани в курс по английски или немски език и при успешно завършване да получат сертификат за завършен езиков курс без да заплащат такса.

Вече имаме включени в дистанционно обучение курсисти и няколко завършили курса победители, които се възползваха практично от своята награда.

Ето някой нашите Конкурси до тук:

 

„Kонкурс за най-оригинален слоган“ с победители:

Beatrix Stoker Нека заедно достигнем висините на успеха с e-obuchenie.bg!
ПолинаСлавова Учи по пантофки
ПолинаСлавова -
най-смело предложение
Манджичката наготви и английски научи!
ДаниелаСимеонова -
най-оригинално предложение
e-obuchenie - мястото няма значение !
ЕмилияТодорова -
най-поетичнопредложение
Искаш обучение?
Чудесно намерение!
Качествено и удобно!
Направи го електронно!
 

КОНКУРС „Защо ще избера on-line обучение?”

ЦПО Изоблок даде две награди, както следва:
• Награда за участника получил най-много гласове – това е Мария Топалова– „Можеш да се обучаваш от всяка точка на света и се съобразяваш със своите възприятия, а не със скоростта на преподавателя.
• Награда за най-оригинален отговор - „На плаж, на планина или просто у дома, можем бързо и лесно, с едно шракване, да научим нови неща.
Екипа на Изоблок ЕООД се стреми да провежда ежемесечно конкурси, за да могат феновете на нашата страница да останат доволни. Междувременно ги информира за промоциите, които предлагаме, за актуална информация по схеми Аз Мога и Аз Мога повече и отговаряме на въпроси, зададени към нас.
Ако искате да се присъедините към нас натиснете бутоните "Like"

Страницата "е-обучение" във Фейсбук:

Страницата "Аз Мога Повече 2012" във Фейсбук:
>> връзка с нас <<