Кои сме ние ?

Ние сме Център за Професионално Обучение "Изоблок". Екип от млади и амбициозни специалисти в сферата на е-обучението. Имаме дългогодишен опит в провеждането на присъствени и дистанционни курсове по програми с ваучери като схемата Аз Мога Повече на агеция по заетсотта и знаем какво е необходимо, за да постинем максимално възприятие с минимална умора и заетост.

 

Какво правим ?

е-обучение е това което правим !
Ние "произвеждаме", поддържаме и предоставяме обучение по най-новите и най-достъпни методи, използвани от повече от 500 университета в целия свят. Поддържането на високо качество на услугата и живата връзка с нашите клиенти е основен приоритет.Проекти

Основен приоритет за момента са курсовете към Агенцията по заетостта по Оперативна Програма Развитие на човешките ресурси - по схеми "Аз Мога" и "Аз Мога Повече".

В близките месеци ще имаме честта да зарадваме нашите клиенти с 2 нови курса. Абонирайте се за нашия информационен бюлетин за да научите първи.

Нашите приоритети

 

безплатни курсове
Професионализъм и познание

Нашата сила са нашите експерти!
Задълбочените и специализирани познания в сферата на електронното обучение и конкретните предмети са нашите стабилни основи!!

 

дистанционно обучение

Работа с усмивка

Работата, нашия екип е удоволствие. Поговорете с нас и сами ще се уверите в това.

Нека работим усмихнати.


доставчик на обучение
Достъпност

Начина, по който нашите преподаватели поднасят информацията е основен инструмент в превръщането на електронното обучение в по-удобен и по-лесно усвояем начин на учене.

 

аз мога повече

Силата на работата в екип

Индивидуалните познания и умения на нашите специалисти са важни, но не по-малко от сплотеността на екипа, приятната работна атмосфера и устремеността към общ успех !


 

 

 

 

 

 

Информация за фирмата спрямо изискванията на "ЗЕТ"
Адресна регистрация: БЪЛГАРИЯ
област Стара Загора, гр. Казанлък 61009
ж.к. Изток, вх. Д, ет. 3, ап. 105

ЕИК на Изоблок ЕООД: 123745189
IBAN: BG81 UNCR 7630 1078 6844 69

Изоблок ЕООД в търговския регистър