Интерктивни курсове по Английски, Немски, Френски и Испански език по схема Аз Мога Повече за 2013

 

Дистанционно обучение по Аз Мога Повече

 

курс английски език

Курс Английски език

Научете Английски език, бързо и лесно в удобно за Вас време. Не губете време за пътуване до учебния център, не се съобразявайте с темпото което учителите Ви налагат. Учете свободно и в удобно за Вас време и място. Дистанционна или присъствена форма на обучение.

Най-говорения език на планетата! Владеенето на английски език вече е необходимост не само на тези, които излизат извън страната. Нуждата от владеенето на езика навлезе трайно във всички области на икономиката и социалния живот.

>> Курс Английски език <<

   
курс немски език

Курс Немски език

Дистанционна или присъствена форма на обучение!

Научете Немски език и премахнете и последната граница, която Ви спира по пътя към Европа. Нашият интерактивен курс по немски език ще ви води стъпка по стъпка по пътя към пълното усвояване и владеене на Немския език.

С премахването на забраната за работа в Германия, Немският език става все по атрактивен и търсен. Най развитата икономика в Европа вече е все по близко до вас. Премахнете езиковата бариера.

>> Курс Немски език <<

   
курс френски език Аз Мога Повече

Курс Френски език

Дистанционна форма на обучение.

Обучението по Френски език е 300 учебни часа за нива А1, А2 и В1, по 100 учебни часа на ниво. Уроците се провеждат в удобно за Вас време и стойсността на курса напълно се покрива от ваучера от Агенция по Заетостта по програма Аз Мога Повече. Учебните помагала също са включени в стойността на ваучера.

 

>> Курс Френски език <<

   

 

Курс Испански език

 

Курс Испански език

Дистанционна форма ма обучение. Курс Испански език - нива А1, А2 и В1. Интерактивни видео уроци с вградени тестове и упражнения за текущ и своевременен контрол на вашите знания. Курса по Испански е продължение на популярните дистанционни езикопви курсове на Изоблок.

 

>> Курс Испански език <<

   
Нива на владеене на
чужд език спрямо
Общата Европейска
Езикова Рамка (ОЕЕР)

Спрямо Общата Езикова Европейска Рамка, степените на владеене на чужд език са разделени на следните обособени нива: А1, B1, B2, C1, C2.

 

>> свържете се с нас <<

>>Научете повече за ОЕЕР<<