Курс Френски език с ваучер по схемата
Аз Мога Повече 2012 - 2013

 

Дистанционно обучение по Аз Мога Повече

 

дистанционен курс по английски език по схема Аз Мога Повече

Френски език по схема Аз Мога Повече за 2013.

С обучението по Френски език в ЦПО към Изоблок Вие ще придобиете знания покриващи нивата А1, А2 и В1 по Общата Европейска Езикова Рамка.

 

Какво означава Обща Европейска Езикова Рамка (ОЕЕР) ?

Общата Езикова Европейска Рамка определя нивото на владеене на чужд език, като го класифицира в ясно разделени нива.

При завършване на ниво В1 по ОЕЕР :

„Ще можете да разбирате основната мисъл, когато се говори на книжовен език и става дума за познато съдържание (например: работа, училище, свободното време и др.). Да можете да се справяте в ситуации по време на пътувания из страните в които се говори изучавания език. Да можете да се изразявате смислено по познати теми и лични интереси, да говорите за събран опит и събития, да изразявате мнения, да описвате очаквания и цели, както и да се аргументирате накратко и да обяснявате.“Какво представлява езиковото дистанционно обучение с ваучер по системата на Изоблок?

Дистанционно обучение по Френски език на Изоблок е интерактивна система на обучение, разработена за модерния работещ човек, който цени свободното си време или има нерегламентирано работно време.

Дистанционното обучение се провежда на Вашия комютър, във Вашия дом, когато Вие имате необходимото време.

С дистанционното обучение на Изоблок няма да се налага да пътувате до Учебния център два или три пъти в седмицата и да бъдете там до късно вечерта. Няма да харчите средства за транспорт и да отсъствате от дома!

За разлика от другите системи за дистанционно обучение, при които трябва да сте на компютъра когато другите курсисти и преподавателя са на линия, с нашата система за дистанционно обучение не е нужно да сте на компютъра в определен час, а можете да се обучавате когато Ви е удобно - късно вечерта или рано сутринта - дори и в обедната почивка на работа, без да е необходимо да заявявате предварително обучението си. Също така уникално за системата Изоблок, е че Вие ще имате достъп до всички минали уроци през цялото време, което ще Ви дава възможност да преговаряте и повторите уроците, колкото пъти сметнете за необходимо.Урокът по Френски език с ваучер по схема Аз Мога Повече?

Урокът в дистанционната форма на обучение в ЦПО Изоблок е съставен от няколко части

 

- Речник на урока - ще Ви запознаем с думите, които предстои да използвате в урока. Добре е да ги препишете на тетрадката която сме Ви предоставили в началото на курса.

- Урок - Ще изгледате видео материал, преподаван от квалифициран учител, който ще Ви преведе по точките в текущия урок, както са в учебника и ще наблегне на точките, в които курсистите най-често имат затруднения, също така в този етап на урока ще преминете с помощта на учителя през новите думи, тяхното произношение и специфика.

- Упражнения - преподавателят ще Ви обясни какво трябва да направите и ще Ви включи интерактивно упражнение, което Вие ще направите на компютъра като маркирате правилните отговори, избирате правилните връзки между зададените текстове или избирате подходящи продължения на изреченията.

- Урок-упражнение - така-наречените уроци-упражнения са обособени единици с продължителност около 45 минути, чиято цел е да Ви върнат няколко урока назад и да ви опреснят скоро-преподадените уроци. Тези Уроци-упражнения играят важна роля във възприемането и затвърждаването на вече придобитите знания.

- Тест - Всеки модул завършва със задължителен тест. Тестовете са с дължина съответстваща на периода, за който се отнасят. При решаването на тестовете ще получите резултата веднага щом приключите с решаването му, което ще Ви даде добра представа дали имате нужда да преговаряте част от изминалия материал и ако е така - то точно в коя част имате пропуски.

 

Курс Френски Език

Има ли домашна работа?

Ние знаем колко е трудно човек да остане насаме с учебника и да приготви упражненията без напътствия и помощ от никого, също така знаем колко непродуктивен е този тип самообучение. За целта сме предвидили всички така наречени „домашни работи“ да се изпълняват по време на урока, което постигнахме като Изложението, Повторението и Упражнението на новата материя са умело съчетани в урока.

Така няма да имате ангажимент да мислите за уроците през Вашето свободно време. 

 

Необходимо ли е да имам някакво специално оборудване за да се обучавам дистанционно ?

Не. За да се обучавате дистанционно е необходимо само да имате компютър, който има връзка с интернет. Също така е препоръчително да имате слушалки и микрофон.Колко време трябва да отделям за обучение, колко често и за колко дълго?

Средната натовареност е 6 до 9 учебни часа на седмица, така имате достатъчно време за възприемане и преговаряне. Обикновенно нашите курсисити са с различно ниво на познания , различно свободно време и могат да учат с различна скорост. Някои от тях отделят голяма част от деня на обучението, а други са заети с работа и не могат да отделят повече от 1 час на ден. Това не бива да Ви плаши. Със системата на Изоблок Вие можете да определяте натовареността на Вашето обучение, скоростта на обучение и да преговаряте предишните уроци когато сметнете за необходимо. По наши наблюдения нашите курсисти преговарят един урок около 3 пъти през целия курс на обучение, особено по-напредналите групи, които се връщат да преговорят предишни уроци от началото на курса, поддържайки знанията си свежи през цялото обучение.

При нас няма забравени уроци и теми!

 

Френски език - Доставчик на обучение

Колко често е необходимо да влизате в платформата за обучение?

Това е въпрос който всеки от Вас ще определи за себе си. Понякога, колкото и да се опитваме да научим нещо, не се получава и дори повторението не върши работа. В такива случаи Ви съветваме да си починете и да се върнете в платформата след няколко часа или на другия ден, когато ще наваксате и преговорите уроците които сте оставили от миналия ден. Ако сметнете, че можете да отделите повече време днес от колкото утре, можете да напреднете с материята и да си дадете заслужена почивка на следващия ден.Как да намеря време за обучение въпреки задълженията ми на работа и в семейството?

С новата система за обучение на Изоблок можете да се обучавате когато Ви е удобно и където имате компютър с интернет /скоро и на таблет и мобилен телефон/. По този начин можете да оптимизирате времето за обучение съобразно Вашето ежедневие.Ще има ли срещи с преподаватели на живо за консултации?

Да. За да имаме връзка с нашите курсисти и за да сме сигурни, че материала се усвоява успешно, ние сме предвидили така-наречените "консултации на живо", които отново ще се провеждат през компютъра Ви, но този път преподавателят ще бъде на разположение за да му задавате въпроси и да изяснявате уроци, които са Ви затруднили. В консултацията ще се включват и други курсисти - така ще можете да чуете и техните въпроси и да се учите от техните грешки. Консултациите се извършват във виртуална класна стая с бяла дъска на която преподавателя прожектира учебния материал. Всички имат аудио връзка и могат свободно да обсъждат и коментират прожектирания материал. В консултациите курсистите обикновенно предпочитат да се набляга на четене на текстове, диктовки, преразкази и дискусии на Френски език, асистирано от преподавателя.Ще получа ли Сертификат в края на курса ?

Да. Съгласно Схемата Аз Мога Повече и правилника на Агенция по Заетостта, в края на курса ще получите Сертификат за завършен курс по Френски език. То ще е издадено от Центъра за Професионално Обучение към „Изоблок“. Удостоверението ще изглеждат така:

Сертификат  по Френски език - Аз Мога Повече 2012-2013

Как да се запиша ?

Първата стъпка, която трябва да направите е да се свържете с нас за следващата начална дата и адрес на най-близкия до Вас офис.
Наш служител, отговарящ за обученията с ваучери ще отговори на Вашите въпроси и ще Ви напътства в процеса на записване.

 

 

Колко скоро мога да започна ?

Поради големият интерес към дистанционното обучение и безплатните курсове към Агенцията по Заетостта при нас следващата група се сформира за по-малко от седмица. Свържете се с нас за да научите, кога е следващата начална дата.