Курс Електронна търговия по схемата Аз Мога Повече 2012-2013

 

Професия: Организатор Интернет приложения - код 482040
Специалност: Електронна търговия - код 4820401

 

Създайте свой електронен магазин, проучете пазара, разработете стратегия, печелете от търговията на 21 век!

 

Чудили ли сте се какво правят хората, които казват, че печелят много добре от Интернет? Какви техники за изграждане на своя уеб сайт използват, за да печелят наистина? Ако искате и Вие да сте като тях – успешни и независими - тогава Ви приветстваме с "Добре дошли" в дистанционния курс по Електронна търговия! В този курс ще научите много полезни неща, едно от които е как Вашият сайт да работи и електронна търговия курспродава наистина за Вас, а не просто как да си имате сайт. Курсът по специалност "Електронна търговия", професионално направление "Организатор интернет приложения", е безплатен за приносителите на ваучер по ОП "АЗ МОГА" и ОП "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ".

      Не е необходимо да имате специални компютърни или технически познания, за да се включите в обучението. Това, което обаче Ви трябва със сигурност, е жив ентусиазъм и мотивация за успех. По време на своето обучение Вие ще усвоите знания, свързани с управлението и създаването на уеб сайт, маркетинг по интернет / включително техники по SEO, за да бъдете лесно откриваеми в Интернет...както например сега ни открихте тук, нали?/, ще се запознаете с начините за онлайн разплащания така, както се извършват тук, в България, и по света. Ще акцентираме и на много други интересни теми, които ще са Ви несъмнено полезни и с практическа насоченост - например, как да изградим доверие у потенциалните ни клиенти, с което да ги подтикнем да ни се обадят, или да се свържат или закупят от нас. По време на курса се изучават техники и похвати, които могат да се прилагат както за изцяло онлайн бизнеса, така и за комбиниран онлайн и офлайн бизнес. Ако сте предприемчиви и находчиви, и се интересувате да стартирате Ваш собствен бизнес, но без да влагате много средства, тогава Ви препоръчваме да помислите за онлайн бизнеса. По време на курса се изучават основните техники и стратегии за изграждане на професионално изглеждащ сайт от различен тип - както сайт тип "каталог", така и сайтове за предлагане на услуги, и информационни такива. За това курсът е подходящ за всички, които се интересуват от бизнес, или които имат специални знания и умения, и биха искали да предлагат своите знания на по-широк кръг от потребители.  

По време на обучението ще Ви „предизвикаме” да започнете работа по изграждането на Вашия истински сайт за интернет търговия, за което ще Ви помагаме стъпка по стъпка, и ще Ви насърчаваме в изграждането на успешната бизнес стратегия.

       •    Подготвили сме и специален подарък за всички ентусиазирани онлайн търговци! Ние ще платим за хостинг услугата на Вашия сайт за периода на курса. Така всеки един обучаем – индивидуално, според собствените си бизнес идеи, ще има възможността да се учи как да ги развие в реални условия. След приключването на обучението си ще имате възможността да запазите своя сайт, като продължите или прекъснете абонамента си за хостинг услугата.

      Курсът е с обща продължителност от 960 уч.часа, за около 7 месеца. В края на своето обучение Вие ще получите Свидетелство за Професионална квалификация с придобиване на трета степен на професионална квалификация, която е най-високата за професията.интернет търговия курс Дипломата е на Министерството на Образованието и Науката, и Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение и при необходимост може да се превежда и легализира. Но...защо ще Ви е да ходите в чужбина - като Вие и от България ще можете да си работите и печелите от Интернет!

      По време на курса се изучават основно търговските техники и похвати, които са приложими в интернет бизнеса, и не се изучава програмиране на сайтове. Ако се интересувате от същността на програмирането, тогава Ви препоръчваме да изберете съответното обучение.

 

Какво ще учим в курса?

      Изучават се общозадължителни модули за всички професионалисти, които ще придобият трета степен на професионална квалификация. Това са модули като Здравословни и безопасни условия на труд, Бизнес комуникации, Основи на икономиката и други.

      Отраслова задължителна професионална подготовка - изучават се задължителните модули за придобиване на професията. Тук се включват модули като компютърна грамотност, основи на маркетинга, мениджмънт, чужд език по професията и други. Специализирана задължителна професионална подготовка - в този раздел се изучават специфичните модули за специалността "Електронна търговия". Включва модули по основи на електронния бизнес, онлайн разплащания, интернет маркетинг, системи за управление на съдържанието на уеб-сайтове и и други. Ако смятате, че тази професия е точно за Вас - не се колебайте да се свържете с нас.

 

Каква диплома ще получа в края на своето обучение?

      Ако изберете да преминете пълния курс на обучение, Вие ще получите Свидетелство за професионална квалификация, с най-високата Трета степен на продистанционно обучениефесионална квалификация. Свидетелството е по образец на МОН, с техния воден знак и уникален сериен номер. Може да се превежда и легализира при необходимост. В допълнение, безплатно ще Ви издадем и Europass Certificate - на английски език. Ако изберете да преминете обучение само по някои от модулите в курса - тогава Вие ще получите Удостоверение за Професионално обучение по част от професията. Това удостоверение е също с воден знак на Министерството на Образованието. Предлагаме Ви да Ви го ламинираме, за да е по-удобно за съхранение. Допълнително, ако желаете, ще Ви издадем Europass certificate - на английски език. Ако се нуждаете от допълнителна информация, свързана с провеждането на курса, подаването на документи за ваучер или друго, не се колебайте да се свържете с нас или да се абонирате сега за безплатния е-бюлетин на сайта.

>> връзка с нас <<