Курс Икономика и мениджмънт, Дистанционно е-обучение с ваучер в доставчик на обучение по схема Аз Мога Повече 2014 - 2015Дистанционно обучение по Аз Мога ПовечеПрофесия: Икономист - код: 345120
Специалност: Иконимика и мениджмънт - код: 3451204

960 учебни часа, Трета степен на професионална квалификация, Дистанционно е-обучение

 

 
     

 

Записване за курс

Курс икономика и мениджмънт по аз мога повече 2013 - 2014 В курса по Икономика и мениджмънт ще получите познания в основните сфери на икономическите науки.

Ще изучавате макроикономика, микроикономика, право, бизнес комуникации, мениджмънт и и още много предмети свързани със задължителната и профилираната професионална подготовка по специалността Икономика и Мениджмънт.

Курсът може да се запише по ОП РЧР схема Аз Мога Повече след предоставяне на ваучер за обучение.

Специалността Икономика и мениджмънт ще Ви даде познания как да съставяте проекти, които да реализирате на практика, как да работите на някои основни счетоводни и програми, как да управлявате успешно своята фирма или поверения Ви персонал и много други основнни правила за успешен бизнес.

Курса е съобразен със схема Аз Мога Повече 2013 към Агенцията по Заетостта, имайки предвид, че посещаващите курса са работещи с натоварено ежедневие и малко свободно време.

В платформата може да влизате по всяко време на денонощието.

Консултациите с преподавател са всяка седмица и ще можете да комуникирате с него постоянно относно учебната материя.

ЦПО към “Изоблок” ЕООД е лицензиран доставчик на обучение по НАПОО (Назционална Агенция за Професионално Образование и Обучение).


Икономика и мениджмънт с ваучер

Записвайки се в курса по Икономика и Менижмънт към лицензиран доставчик на обучение ЦПО към Изоблок, Вие получавате:

– 960 учебни часа обучение по над 20 различни модула

– обучение как да направите проект и да го реализирате на практика

– 24 часов достъп до платформата

– спестявате време и средства чрез използване на on-line е-обучение

– консултации с преподавател всяка седмица

– Свидетелство за професионална квалификация по НАПОО

 

Аз мога повече Икономика и мениджмънтОбучение дори след края на курса:

След края на курса по Икономика и мениджмънт към ЦПО към ИЗОБЛОК, достъпът до всички учебни материали, видео уроци, тестове и задания ще остане непрекъснат за още 6 месеца, за да имате възможност да преговорите и затвърдите своите знания. В този шестмесечен период няма да имате възможност за консултация с преподавател.

Членове на Вашето семейство също ще могат да се обучават редом с Вас, с изключение на това, че няма да имат право да решават тестове и задания вместо Вас и няма да получат свидетелство за професионална квалификация в края на курса.

 

За да сме винаги на Ваше разположение:

За нас е важно да поддържаме жива и постоянна връзка с нашите курсисти и да сме на разположение когато те имат нужда от помощ. С тази мисъл ние сме инвестирали в опитен екип, които да Ви отговори компетентно и бързо, когато имате запитване към нас. Изградили сме мрежа от 8 градски телефона със 6 входящи линии, един национален(0700) телефон и три мобилни номера, за да сме лесно достъпни, от където и да ни потърсите. Също така сме изградили система за своевременен контрол на качеството на предоставяната услуга със назначен за целта технически персонал.

 

Платформа за дистанционно обучение към Изоблок ЕООД


Самоконтрол на отсъствията с нова система.

С новоинтегрираната система за самоконтрол на отсъствията по всяко време ще знаете кои уроци са отчетени за посетени и кои предстои да бъдат прегледани, както и колко време Ви остава за преглед на текущата тема. На снимката в ляво, редовно посетените уроци са оцветени със зелен индикатор, а тези които предстои да бъдат прегледани за да Ви се зачете присъствие за тях са все още с червен индикатор. Също така сме интегрирали и много удобен таймер, който отчита колко време остава до затваряне на отчетната тема. В случая, на картинката отляво, таймерът показва че остава 1 ден, 23 часа и 31 минути. Ако имате нужда от разяснение за това как работи системата за самоконтрол се свържете с нас.

 

 

 

 

Известяване с СМС за консултация с преподавател, курс Английски език

 

 

Ще има ли срещи с преподавател за консултации?

Да. За да имаме връзка с нашите курсисти и за да сме сигурни, че материала се усвоява успешно, ние сме предвидили така-наречените "консултации", които отново ще се провеждат през компютъра Ви, където преподавателят ще бъде на разположение за да му задавате въпроси и да изяснявате уроци, които са ви затруднили. В консултацията ще се включват и други курсисти - така ще можете да чуете и техните въпроси и да се учите от техните грешки. Консултациите се извършват във виртуална класна стая с бяла дъска на която се прожектира учебния материал от преподавателя. Всички имат аудио връзка и могат свободно да обсъждат и коментират прожектирания материал.

 

Напомняне за следващата консултация
За да сте винаги редовни в посещенията си на консултациите Вие ще имате възможност да получавате безплатни СМС-и, напомнящи Ви за следващата консултация с преподавател.

 

 

 

 

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ще може ли да посещавам уроците през смартфон или таблет?

Уроците вече могат да се посещават през таблет или мобилен толефон. За целта Вашето устройство трябва да потдържа "Flash" и да използвате слушалки. Почти всички устройства, които са базирани на операционната система "Android" поддържат технологията "Flash" и могат да бъдат използвани за достъп до нашите интерактивни обучения.

 

 

 

Ще получа ли документ удостоверяващ придобитата квалификация?

Да. След успешно преминаване на държавните изпити по теория и практика по Икономика и Мениджмънт, Вие ще получите Свидетелство за професионална квалификация, както и превод на свидетелството от заклет преводач на Английски или Немски език, по избор. Свидетелството ще е издадено от доставчика на обучение а именно Центъра за Професионално Обучение към Изоблок и ще е лицензирано от НАПОО (Национална Агенциа за Професионално Образование и Обучение) на Република България. Свидетелството ще изглежда така:
курс по Икономика и мениджмънт с вачер по Аз Мога Повече 2014 - 2015


 

За актуална информация относно Обучението по Икономика и мениджмънт към лицензирания доставчик на обучение към Агенция по Заетостта - ЦПО към Изоблок или за информация относно други обучения с ваучери по схема аз мога повече, свържете се с нас още днес.

 

 

Записване за курс>> връзка с нас <<

 

 

 

 

Икономика и Мениджмънт с ваучер