Курс Оперативно счетоводство по схема Аз Мога Повече 2014 - 2015 , дистанционно обучение с ваучер, трета степен на професионална квалификация, доставчик на обучение.Професия "Оперативен Счетоводител" код 344030

Специалност "Оперативно счетоводство" код 3440301

Дистанционно по схема Аз Мога Повече в е-обучение.бг

 

 

Записване за курс

 

Дистанционно е-обучение по Аз Мога Повече

 

Каква квалификация ще придобия с това обучение?

С е-обучението по Оперативно счетоводство с ваучер по Аз Мога Повече 2014 - 2015 ще придобиете 3-та степен на професионална квалификация. ЦПО към Изоблок е одобрен доставчик на обучение по оперативно счетоводство към Агенция по заетостта и е от водещите доставчици на е-обучение по счетоводство в България.

 

Какво представлява дистанционното е-обучение по системата Изоблок?

курс оперативен счетоводител, доставчик на е-обучениеДистанционното обучение на Изоблок, наричано още е-обучение е най-новата система за обучение, специално разработена за работещи и заети хора, които както знаем обикновенно имат ограничено свободно време.

Дистанционното обучение се провежда на Вашия комютър, във Вашия дом.

С дистанционното обучение на Изоблок няма да се налага да пътувате до учебния център два или три пъти в седмицата и да бъдете там до късно вечер, няма да харчите средства за транспорт и да отсъствате от къщи, когато Вашите близки имат нужда от вас!

За разлика от другите системи за дистанционно обучение, при които трябва да сте на компютъра когато другите курсисти и преподавателя са на линия, с нашата система за дистанционно обучение НЕ е нужно да сте на компютъра в определен час, а можете да си вземете урока когато ви е удобно - късно вечерта или рано сутринта - дори и в обедната почивка на работа. Също така уникално за системата Изоблок е че Вие ще имате достъп до всички минали уроци през цялото време, което ще Ви дава възможност да си преговаряте или да повторите уроците, които Ви затрудняват колкото пъти сметнете за необходимо.

 

Платформа за дистанционно обучение Оперативно счетоводство


Нова система за самоконтрол на отсъствията.

С новоинтегрираната система за самоконтрол на отсъствията по всяко време ще знаете кои уроци са отчетени за посетени и кои предстои да бъдат прегледани, както и колко време Ви остава за преглед на текущата тема. На снимката в ляво, редовно посетените уроци са оцветени със зелен индикатор, а тези които предстои да бъдат прегледани за да Ви се зачете присъствие за тях са все още с червен индикатор. Също така сме интегрирали и много удобен таймер, който отчита колко време остава до затваряне на отчетната тема. В случая, на картинката отляво, таймерът показва че остават 3 дни, 23 часа и 55 минути. Ако имате нужда от разяснение за това как работи системата за самоконтрол се свържете с нас.

 

 

Известяване с SMS за консултация с преподавател по Оперативно счетоводство

 

 

Ще има ли срещи с преподавател за консултации?

Да. За да имаме връзка с нашите курсисти и за да сме сигурни, че материала се усвоява успешно, ние сме предвидили така-наречените "консултации", които отново ще се провеждат през компютъра ви, кадето преподавателят ще бъде на разположение за да му задавате въпроси и да изяснявате уроци, които са ви затруднили. В консултацията ще се включват и други курсисти - така ще можете да чуете и техните въпроси и да се учите от техните грешки. Консултациите се извършват във виртуална класна стая с бяла дъска на която се прожектира учебния материал от преподавателя. Всички имат аудио връзка и могат свободно да обсъждат и коментират прожектирания материал.

 

Напомняне за следващата консултация
За да сте винаги редовни в посещенията си на консултациите Вие ще имате възможност да получавате кратки съобщения (SMS), напомнящи Ви за следващата консултация с преподавател.

 

 

Необходимо ли е да имам някакво специално оборудване за да се обучавам дистанционно ?

Не. За да се обучавате дистанционно е необходимо само да имате компютър, който има връзка с интернет. Също така е препоръчително да имате Слушалки и Микрофон, които ще са Ви необходими за консултациите на живо.

Как да намеря време за обучение въпреки задълженията ми на работа и в семейството?

С новата система за обучение на доставчик на обучение по Оперативно счетоводство по схема Аз Мога Повече за 2013 - 2014г. Изоблок можете да се обучавате когато Ви е удобно и където имате компютър с интернет. По този начин можете да оптимизирате времето за обучение съобразно Вашето ежедневие.


Аз мога повече Счетоводство

Обучение дори след края на курса:

След края на курса по Икономика и мениджмънт към ЦПО към ИЗОБЛОК, достъпът до всички учебни материали, видео уроци, тестове и задания по Вашият курс, ще остане непрекъснат за още 6 месеца, за да имате възможност да преговорите и затвърдите своите знания. В този шестмесечен период няма да имате възможност за консултация с преподавател.

Членове на Вашето семейство също ще могат да се обучават редом с вас, с изключение на това, че няма да имат право да решават тестове и задания вместо Вас и няма да получат свидетелство за професионална квалификация в края на курса.

 

За да сме винаги на ваше разположение:

За нас е важно да поддържаме жива и постоянна връзка с нашите курсисти и да сме на разположение когато те имат нужда от помощ. С тази мисъл ние сме инвестирали в опитен екип, които да Ви отговори компетентно и бързо, когато имате запитване към нас. Изградили сме мрежа от 8 градски телефона със 6 входящи линии, един национален(0700) телефон и три мобилни номера, за да сме лесно достъпни, от където и да ни потърсите. Също така сме изградили система за своевременен контрол на качеството на предоставяната услуга, с назначен за целта технически персонал.

 Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ще може ли да посещавам уроците през смартфон или таблет?

Уроците вече могат да се посещават през таблет или мобилен толефон. За целта Вашето устройство трябва да поддържа "Flash" и да използвате слушалки. Почти всички устройства, които са базирани на операционната система "Android" поддържат технологията "Flash" и могат да бъдат използвани за достъп до нашите интерактивни обучения. 

 

Ще получа ли документ удостоверяващ придобитата квалификация в курса по схемата Аз Мога Повече 2013 - 2014?

Да. В края на курса ще получите Свидетелство за професионална квалификация както и превод на свидетелството от заклет преводач на Английски или Немски език, по избор. Свидетелството ще е издадено от доставчика на обучение - Център за Професионално Обучение Изоблок и ще е лицензирано от НАПОО (Национална Агенциа за Професионално Образование и Обучение) на Република България. Свидетелството ще изглежда така:

Свидетелство за професионална квалификация по Оперативно счетоводство с ваучер

Оперативен счетоводител  344030

 

Записване за курс

 

 

Курс Оперативен счетоводител с ваучер по схемата Аз Мога Повече