Доставчици на Обучение по схемата Аз Мога Повече 2013 - 2014

 

      обучение с ваучери

Изберете доставчика на обучение когато сте сигурни че ще получите качествено обучение срещу своя ваучер!

Свободата да изберете сами доставчик идва с голямата отговорност да изберете качествен такъв. С популярността на схемата Аз Мога Повече 2013 се забелязва нарастване на броя на доставчици на обучение в интернет пространството. Дали обаче всички предлагат качествена услуга и дали всъщност имат неоходимия опит в обучението с ваучери? Ние ви съветваме да заложите на утвърдените и опитните доставчици, които са имали възможността да натрупат опит и повишат качеството на услугите си през изминалите фази на схемите Аз мога и Аз Мога Повече.

 

Как да определим кой доставчик предлага качествено обучение и как да избегнем проблемите асоциирани с новооткритите и неопитни доставчици?

     Като първа стъпка ви съветваме да проучите доставчика на обучение дали е участвал по предишнте схеми от оперативната програма Развитие на човешките ресурси - Аз Мога и нейното продължение Аз Мога Повече - фаза 1, това би ви дало информация за техния опит.

Обърнете внимание на Първия разговор с учебния център - доставчик - там ще придобиете добра идея дали въпросите свързани с кандидатстване записване, процес на обучение и сертифициране са добре усвоени или при доставчика на обучение има неясноти с това което те правят. Това е много важно, защото когато системата на доставчика на обучение не работи както трябва - то обикновенно крайния потребител - Вие сте ощетени с некачествено или непълно обучение.

Не се колебайте да задавте въпроси.

Правете копия на всички документи които изпращате към доставчика.

Заложете на професионалистите!

 

Дистанционно обучение по Аз Мога Повече

 

>> връзка с нас << >> Дистанционно обучение << >> курсове по схемата аз мога << >> схемата аз мога 2013 - 2014 <<