Информация за обучението с ваучери и доставчици по ОП Аз Мога Повече 2013 - 2014Често задавани въпроси

 

01.

Мога ли да се запиша за Дистанционно Обучение ако не живея в София?
Вие можете да се обучавате дистанционно от всяка точка на България, дори и от чужбина. Агенцията по заетостта одобри нашата система за дистанционно обучение и вече не е нужно да идвате до някой от нашите офиси, защото учебните материали са достъпни на нашия сайт

02.

Ще получа ли учебник ?

Да. Спрямо програмата заложена в Аз Мога Повече, всеки курсист получава учебник, по който да следи прогреса на обучението си и да използва за преговор. Учебника остава за курсиста след края на курса.

03.

Колко дълго се чака за одобрение?

За разлика от схема "Аз Мога" където кандидатите чакаха за одобрение от 2 до 11 месеца, по схема "Аз мога Повече" разглеждането на документите е много по-систематизирано и бързо. Абонирайте се за нашият безплатен информационен бюлетин за да сте винаги в крак с новините по схема Аз Мога Повече.

04.

Какво означава е-обучение?

Е-обучение или дистанционно обучение, също известно като e-learning, е система за обучение, в която курсистите не посещават класната стая, а занятията се провеждат на техния компютър в техния дом. Има няколко вида дистанционно обучение и е добре да сте запознати с тях преди да направите вашия избор .