Курсове по Аз Мога Повече - новини и важни срокове!


Вече можете да гледате уроците през таблет и смартфон!

НОВО!

Вече можете да участвате в нашите уроци и през таблет или смартфон. Устройствата, които за момента се поддържат, са с Android OS, с поддръжка на Flash. За повече информация се свържете с нас.
За ваше улеснение можете да прегледате и това упътване за инсталиреане на Flash Player за Андроид: Упътване за инсталиране

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Отстъпки до -50% на цените на най-търсените курсове до 22 Октомври 2014г.


 

Ако не сте успели да кандидатствате навреме за обучение с Ваучер по схема Аз Мога Повече, или сте кандидатствали и се обучавате, но имате желание за допълнително обучение, ние имаме новина за вас!

В срок от 22 Септември 2014 до 18:00 часа на 22 Оттомври 2014г можете да запишете дистанционен курс в ЦПО към Изоблок с изключително намаление на цената до -50% !

 

 Ние ценим вашето желание за усъвършенстване и имаме удоволствието да ви предложим най-голямото намаление на цени в ЦПО към ИЗОБЛОК.
Намалението е в сила от 22 Септември 2014 до 22 Октомври 2014г.

- Икономика и мениджмънт (960 ч.) нормална цена 1800 лева, -50% намаление = 900 лева (разсрочване без оскъпяване на 4 вноски по 225 лв.)
- Оперативно счетоводство (960 ч.) нормална цена 1800 лева, -50% намаление = 900 лева (разсрочване без оскъпяване на 4 вноски по 225 лв.)
- Английски език (3 нива = 300 учебни часа) нормална цена 700 лева, -32% намаление = 476 лева (разсрочване без оскъпяване на 4 вноски по 119 лв.)
- Немски език (3 нива = 300 учебни часа) нормална цена 700 лева, -32% намаление = 476 лева (разсрочване без оскъпяване на 4 вноски по 119 лв.)
До изтичане на промоционалните условия остават само:Намалението е в сила за всички лица, които се запишат за някой от горепосочените курсове, не по-късно от 22 Октомври 2014 (включително) и направят първа вноска, не по-късно от 23 Октомври 2014.

НОВО! Вече можете да се запишете и онлайн! -> Записване за онлайн курс

 

 

 

В новата игра на е-обучение ще спечелят 20 човека, ти можеш да си един от тях! 

 

Facebook gameОчаквайте новата ни игра в която ще има не един... не двама а цели двадесет победителя! Ако сте следили нашата Фейсбук страница, ще имате по-голям шанс да спечелите. Очаквайте стартирането на играта в края на месец Май 2014г. За да не изпуснете играта ви съветваме да харесате нашате страница е-обучение:

 

Препоръчайте ни на ваши приятели, така и те могат да участват!

 

 

 

 


 

14.04.2014 - Агенция по Заетостта удължи срока с 1 година!

 

Нова система за отчитане помага на курсистите.

ВАЖНО!

На 14.04.2014г от Агенцията по Заетостта обявиха, че крайния срок за приключване на обученията по схема „Аз мога повече“се удължава до 31.08.2015г.

Доставчик на Обучение „Изоблок“ напомня, че ако сте одобрени за курс по схемата Аз Мога Повече, трябва да се запишете при Доставчик на обучение в срок 30 календарни дни от датата на получаване на уведомлението си за обучение с Ваучери или да презаверите уведомлението си.

 

 

 

 

 

Новината, както е изписана на страницата на Агенция по заетостта:

Още 7,8 млн. лева за обучения по „Аз мога повече”

С близо 7,8 милиона лева се увеличава бюджетът на схемата „Аз мога повече”. Решението на Комитета по наблюдение по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси” е взето заради огромния интерес от страна на желаещите да получат ваучери за обучение.

Срокът за провеждане на обученията се удължава до 31 август 2015 г. Нова сесия за прием на документи за кандидатстване не се предвижда, тъй като към момента са подадени над 53 хиляди заявления, които чакат да бъдат одобрени. Предстои да бъде разпределена допълнителна квота ваучери за обучение. Всеки гражданин, който е подал документите си за кандидатстване и е одобрен, ще бъде индивидуално уведомен за възможността да избере фирма доставчик на обучение.

До момента „Аз мога повече” е финансирана с европейски средства в размер на 100 млн. лева. С реализацията на схемата Агенцията по заетостта предоставя възможност на заети лица по трудов договор и на самонаети лица, без значение от сферата им на дейност, да се включат в курсове за придобиване или повишаване на професионалната квалификация или в обучения за придобиване на ключови компетенции. 99 660 лица вече са получили ваучери за включване в обучение. По последни данни към края на март тази година 87 573 от тях са завършили успешно обучението си. Изплатените средства към доставчици на обучение са в размер на над 65,5 млн. лв.

 

Можете да прочетете цялата новина директно от страницата на "Агенция по Заетостта"

 

Проверете новите начални дати на курсовете в ЦПО към "Изоблок" тук -> Начални дати 2014

 

 

26.10.2013 - Агенция по Заетостта съобщи за нова вълна уведомления !

 

Нова система за отчитане помага на курсистите.

На 26.10.2013г. Агенция по заетостта публикува следната информация на официалният си сайт:

"Важно за всички лица, кандидатствали по схема BG051PO001 – 2.1.14 «АЗ МОГА ПОВЕЧЕ», които са одобрени за включване в обучение

Във връзка с реализацията на схема BG051PO001 – 2.1.14 “Аз мога повече”, Ви уведомяваме, че в рамките на бюджета на схемата от 28.10.2013 г. ще получат поименни ваучери допълнително още 14 908 заети лица, подали заявление в Дирекции “Бюро по труда” и одобрени за включване в курсове за професионално обучение, обучение по чужд език и дигитална компетентност.

Следва да имате предвид, че срокът за провеждане на обученията по схемата е до 31.08.2014г., а валидността на ваучерите до 31.12.2014г. Актуална информация за текущи срокове и изпълнението на схема BG051PO001 – 2.1.14 “Аз мога повече” можете да следите на електронната страница на Агенция по заетостта."

 

Можете да прочетете цялата новина директно от страницата на "Агенция по Заетостта"

 

 

 

02.10.2013 - Уроци от ново поколение по Немски език - само в ЦПО към Изоблок

 

Нова система за отчитане помага на курсистите.

На 19.10.2013 г. ще стартира първата група която ще се обучава в курс по немски език, част от новото поколение интерактивни курсове на Изоблок.

Ненадмината степен на интеракция, нови преподаватели, мултимедийна техниката от последно поколение, използвана за създаването на уроците и многобройните други подобрения в методиката и качеството на представяне, несъмнено правят новото поколение курсове в ЦПО към Изоблок единственият избор.

 

 

 

25.04.2013 - Нова система за контрол и известяване на присъствията от Изоблок.

 

Нова система за отчитане помага на курсистите.

Със стартирането на новата вълна от обучения по схемата Аз мога Повече, ЦПО към Изоблок въведе нова система за индикация и известяване на курсистите за броят оставащи незавършени теми и направените вече (ако има такива) отсъствия в платформата за дистанционно обучение. Новата система е създадена с цел да стимулира и подпомага самоконтрола на курсистите.След първите седмици в употреба, новата система показа много добри резултати.

Подобряването на гъвкавостта и достъпността до дистанционното обучение, както и неговата ефективност е мисия, по която ние не спираме да работим.

 

 

26.03.2013 Официален старт на Дистанционното обучение.

 

Distancionno obuchenie

НОВО! на 26 Март 2013 Агенция по Заетостта ОФИЦИАЛНО даде старт на Дистанционните обучения по схема Аз Мога Повече

От 26 Март 2013, бюрата по труда в цялата страна приемат уведомления за дистанционна форма на обучение!

Имаме удоволствието да Ви информираме, че Агенция по заетостта официално обяви на сайта си, началото на Дистанционната форма на обучение.

Цитат от страницата на Агенция по Заетостта:
"От днес, 26.03.2013 г. всички ДБТ в страната могат да издават уведомления на одобрени лица към Доставчици на обучение, предлагащи дистанционна или смесена форма на обучение..."
Можете да прочетете цялата новина тук: www.az.government.bg (Имайте предвид, че понякога страницата на Агенцията по заетостта се отваря бавно, това е нормално, имайки предвид голямата натовареност)

От това следва, че лицата одобрени по схема Аз Мога Повече, при одобрение, вече ще могат да изберат Дистанционна форма на обучение.

 

 

За тези, които са одобрени и очакват тази новина:

- Ако уведомлението ви има валидност до 10 април или след това - можете директно да изпращате уведомленията си към нас, на адрес:

гр. София ул.Странджа 62 за ЦПО към Изоблок ЕООД тел 0899099320

или

гр. Казанлък, бул. Ал.Батенберг 7 "Б" ет.1. офис 15 за ЦПО към Изоблок ЕООД тел: 0899099320


Задължително използвайте куриерска услуга.
Задължително прикрепете допълнителен лист с вашите имена, телефон и адрес за получаване на попълненото от нас уведомление.

 

- Ако валидността на уведомлението ви изтича преди 10 Април - Удължете го в Бюрото по труда и ни го изпратете по горе-посочения ред.

Добре е при изпращане да ни се обадите за да очакваме вашето уведомление и да следим за неговото пристигане на време.

 

Благодарим ви за гласуваното доверие и проявеното търпение!

Начлни дати на курсовете по схема Аз Мога Повече

 

21.02.2013 Новини относно Дистанционното Обучение по схема Аз мога Повече за 2013-та година.

 

Сериозно раздвижване по въпроса с временно преустановеното издаване на ваучери за Дистанционно обучение ! Очаквайте официалното стариране на обученията съвсем скоро!

Дистанционно обучение по схема Аз Мога ПовечеСлед дългото чакане за стартиране на временно спряното издаване на ваучери и стартиране на курсове в дистанционна и смесена форма на обучение, Агенция по Заетостта официално приключи с промените, които бяха причината за спирането на обученията и в много кратък срок ще обяви официалната дата на която ще стартира така очакваните и удобни дистанционни форми на обучение.

Ако вие сте сред многото, които сте одобрени за курс по схема Аз мога Повече и имате уведомление, не забравяйте да следите датата на давност на уведомлението и ако тя наближава да си удължите уведомлението с още един месец. Дистанционното обучение, както и обучението в смесена форма ще стартира много скоро.

Както сме обещали на всички наши абонати на информационния ни бюлетин, ние ще ви уведомим веднга щом дистанционната форма на обучение е официално статирана.

 

 

19.02.2013 Нови бази за провеждане на присъствени обучения при Доставчик на Обучение ЦПО към Изоблок ЕООД

 

Тук може да видите локациите на новите учебни бази на Център за Професионално Обучение към Изоблок ЕООД. Ако сте одобрени по схема Аз Мога Повече и живеете или работите в близост до тези локации, моля свържете се с нас за да резервираме вашето място в следващата сформирана група.

 

База "Младост 1" - София

Тази учебна зала се намира в непосредствена близост до един от изходите на метрото в Младост 1.


Вижте по-голяма карта

 

База "Надежда / Връбница" - София

Тази база се намира в непосредствена близост до метростанция "Бели Дунав" и на много удобна локация за жителите на кварталите Надежда и Връбница. На картата не е отбелязана метростанцита - тя се намира на пресечките на Ломско шосе и бул. Бели дунав.


Вижте по-голяма карта

 

База "Пиротска-Одрин" - София

Учебната зала на ул. Одрин 101 се намира на по малко от 15 минути пеша от административния ни офис на улица Странджа 62. За ориентир можете да използвате пресечката на ул. Пиротска с ул. Одрин.


Вижте по-голяма карта

 

База "Люлин-Силвър център" - София

Тази база се намира на бул. Дж. Неру и е на 10 минути пеша от Метростанция Люлин. Локацията на учебнат зала в близост до почти всички части на ж.к. Люлин ви дава удобство и ви спестява време за транспорт.


Вижте по-голяма карта


 

17.01.2013 Новият офис на доставчик на обучение ЦПО към Изоблок отваря врати на 21.01.2013

 

Новият офис на ЦПО Изоблок се намира на улица Странджа №62, за по голямо удобство на курсистите - в близост до ДБТ Възраждане. Ще ви очакваме там от 21.01.2013г. В нашият нов офис ще можете да получите информация за обучения, които провеждаме по схемата с ваучери Аз Мога Повече, както и за всички останали наши курсове. Тук можем да заверим вашето Уведомление и да приемем документите, необходими за започване на курс.

 


Вижте по-голяма карта

 

14.01.2013 Нова база за провеждане на курсове в кв. Люлин, София

 

Новата зала за провеждане на езикови курсове по схемата Аз Мога Повече на доставчик на обучение ЦПО към Изоблок се намира във възможно най комуникативното място в Люлин а именно в сградата на "Силвър център", намираща се на бул. "Джавахарлал Неру" 28.

 


Вижте по-голяма карта

 

13.12.2012 Уточнение в описанието на курса "Водач на МПС за обществен превоз"

Вътрешни и международни превози на пътници и товари

За по-ясно дефиниране на условията на провеждане на курса водач на МПС и предимствата, които ЦПО към Изоблок предлага на своите клиенти в ролята си на Доставчик на Обучение, също така и като лицензиран Център за Професионално Обучение, ние променихме описанието на курса Водач на МПС на нашата страница с цел по-голяма яснота.

Ако имате въпроси относно промените в описанието можете да ни пишете на:emailили да се свържете с нас -> връзка с нас.

Оценете страницата:
слаб среден добър много добър отличен (84 отзива, 4,80 от 5)