Доставчик на обучение за курс по Английски език
с ваучер по схемата
Аз Мога Повече 2015 - 2020

 

 

Дистанционен курс по Английски език на доставчик на обучение ЦПО към "Изоблок" ЕООД, по схема Аз Мога Повече.

 

 

 

Записване за курс

 

Информация за този курс:

Обучение: Курс по английски език от Изоблок

Описание: Kурс по английски език с ваучер по програма Аз мога повече или платен курс от доставчик на обучение.

Цена: 233 лв.  169 лв. или безплатно с ваучер по схема Аз мога повече.

Активност на курса: Предлага се.

Промоционалната цена е валидна до: 28.4.2015 г.

Следваща начална дата за курса: 13.06.2015

Краен срок за записване: 20.04.2015


Защо е важно да знаем английски език?

Във все по-глобализиращия се свят, във времената на отваряне на пазарите и все по-тесните международни отношения, владеенето на английски език става повече от задължително. Във всяка втора обява за работа се изискват познания по един от най-говорените езици в света. Разбира се, език не се научава за един ден. Изисква се време и желание за работа, а удовлетвореността от постигнатите резултати след това е голяма. Специално за нашите курсисти ние сме разработили курс по английски език, съобразен с най-модерните стандарти в момента. Отчели сме и трудностите, които най-често имат българите при изучаването на езика и специално сме акцентирали на тях, за да може всеки да усвои максимално добре уроците. Нашата платформа за дистанционно обучение е изключително лесна и удобна, което повишава ефикасността на обучението. Всички тези неща са достатъчно основание да представим на Вашето внимание какво ще представлява обучението Ви по английски език.


Какво ще придобия с е-обучението по английски език?

С обучението по английски език в е-обучение.бг Вие ще придобиете знания, покриващи нивата А1, А2 и В1 по Общата Европейска Езикова Рамка, както и модул Бизнес Английски.

 

Дистанционно обучение по Аз Мога Повече

 

Какво означава Обща Езикова Европейска Рамка (ОЕЕР) ?дистанционен курс по английски език по схема Аз Мога Повече

Общата Езикова Европейска Рамка определя нивото на владеене на чужд език, като го класифицира в ясно разделени нива.

При завършване на ниво В1 по ОЕЕР :

„Ще можете да разбирате основната мисъл, когато се говори на книжовен език и става дума за познато съдържание (например: работа, училище, свободното време и др.). Ще можете да се справяте в ситуации по време на пътувания из страните, в които се говори изучаваният език. Ще можете да се изразявате смислено по познати теми и лични интереси, ще говорите за събран опит и събития, ще изразявате мнения, ще описвате очаквания и цели, както и ще можете да се аргументирате накратко и да обяснявате.“Платформа за дистанционно обучение Аз Мога Повече

 

Самоконтрол на отсъствията с иновативна система.

С новоинтегрираната система за самоконтрол на отсъствията по всяко време ще знаете кои уроци са отчетени за посетени и кои предстои да бъдат прегледани, както и колко време Ви остава за преглед на текущата тема. На снимката в ляво редовно посетените уроци са оцветени със зелен индикатор, а тези, които предстои да бъдат прегледани, за да Ви се зачете присъствие за тях, са все още с червен индикатор. Също така сме интегрирали и много удобен таймер, който отчита колко време остава до затваряне на отчетната тема. В случая, на картинката отляво таймерът показва че остават 3 дена, 22 часа и 27 минути. Ако имате нужда от разяснение за това как работи системата за самоконтрол, свържете се с нас.

 

 

 

 

 

Какво представлява езиковото дистанционно обучение с ваучер по системата на Изоблок?

Дистанционните курсове по английски език включват интерактивна система на обучение, разработена за модерния работещ човек, който има ограничено свободно време и е зает през по-голямата част от деня или има нерегламентирано работно време.

Дистанционното обучение се провежда на Вашия комютър, във Вашия дом, когато Вие имате необходимото време.

С дистанционното обучение на Изоблок няма да се налага да пътувате до учебния център два или три пъти в седмицата и да бъдете там до късно вечер. Няма да харчите средства за транспорт и да отсъствате от дома!

За разлика от другите системи за дистанционно обучение, при които трябва да сте на компютъра когато другите курсисти и преподавателя са на линия, с нашата система за дистанционно обучение не е нужно да сте на компютъра в определен час, а можете да си се обучавате когато Ви е удобно - късно вечерта или рано сутринта, дори и в обедната почивка на работа. Също така уникално за системата на Изоблок е, че вие ще имате достъп до всички минали уроци през цялото време, което ще Ви дава възможност да си преговаряте или да повторите уроците, които Ви затрудняват колкото пъти сметнете за необходимо. 

Ще може ли да посещавам уроците през смартфон или таблет?

Уроците вече могат да се посещават през таблет или мобилен толефон. За целта Вашето устройство трябва да поддържа "Flash" и да използвате слушалки. Почти всички устройства, които са базирани на операционната система "Android" ,поддържат технологията "Flash" и могат да бъдат използвани за достъп до нашите интерактивни обучения.

 

Как ще протича урокът по Английски език с ваучер по схема Аз Мога Повече?

Урокът в дистанционното обучение на Изоблок е съставен от няколко части:

 

- Речник на урока - ще Ви запознаем с думите, които предстои да използвате в урока. Добре е да ги препишете и научите, за да може преподаването на урока да е разбираемо и ефективно.

- Урок - ще изгледате видео материал, преподаван от учител, който ще Ви преведе по точките в текущия урок, както са в учебника и ще наблегне на точките, в които курсистите най-често имат затруднения.

- Упражнения - преподавателят ще Ви обясни какво трябва да направите и ще Ви включи интерактивно упражнение, което Вие ще направите на компютъра като маркирате правилните отговори, избирате правилните връзки между зададените текстове или избирате подходящи продължения на изреченията.

- Урок-упражнение - така наречените уроци-упражнения са обособени единици с продължителност около 45 минути, чиято цел е да Ви върнат няколко урока назад и да Ви опреснят скоро преподадените уроци. Тези уроци-упражнения играят важна роля във възприемането и затвърждаването на вече придобитите знания.

 

 

Записване за курс

 

 

Аз мога повече английски език доставчикНеобходимо ли е да имам някакво специално оборудване за да се обучавам дистанционно ?

Не. За да се обучавате дистанционно е необходимо само да имате компютър, който има връзка с интернет. Също така е препоръчително да имате слушалки и микрофон, които ще са ви необходими за консултациите на живо един или два пъти в седмицата.Колко време трябва да отделям за обучение, колко често и за колко дълго?

Средната натовареност е 7 до 12 учебни часа на седмица. Така имате достатъчно време за възприемане и преговаряне. Обикновено нашите курсисти са с различно ниво на познания, различно свободно време и искат да учат с различна скорост. Някои от тях отделят голяма част от деня на обучението, а други са заети с работа и не могат да отделят повече от 1 час на ден. Това не бива да Ви плаши. Със системата на Изоблок Вие можете да определяте натовареността на Вашето обучение, скоростта на обучение и да преговаряте предишните уроци когато сметнете за необходимо. Според наблюденията ни нашите курсисти преговарят един урок около 3 пъти през целия курс на обучение, особено по-напредналите групи, които се връщат да преговорят забравени уроци от началото на курса, поддържайки знанията си свежи през цялото обучение. При нас няма забравени уроци и теми!

Колко често е необходимо да влизате в платформата за обучение?

Това е въпрос, на който всеки от Вас ще отговори за себе си. Понякога, колкото и да се опитваме да научим нещо, не се получава, усещаме, че сме неефективни и дори повторението не върши работа. В такива случаи Ви съветваме да си починете и да се върнете в платформата след няколко часа или на другия ден, когато ще наваксате и преговорите уроците, които сте оставили от миналия ден. Ако сметнете, че можете да отделите повече време днес, отколкото утре, можете да напреднете с материята и да си дадете заслужена почивка на следващия ден.Известяване с СМС за консултация с преподавател, курс Английски език

 

 

Ще има ли срещи с преподаватели на живо за консултации?

Да. За да имаме връзка с нашите курсисти и за да сме сигурни, че материалът се усвоява успешно, ние сме предвидили така наречените "консултации на живо", които отново ще се провеждат през компютъра Ви, където преподавателят ще бъде на разположение, за да му задавате въпроси и да изяснявате уроци, които са Ви затруднили. В консултацията ще се включват и други курсисти - така ще можете да чуете и техните въпроси и да се учите от техните грешки. Консултациите се извършват във виртуална класна стая с бяла дъска на която се прожектира учебният материал от преподавателя. Всички имат аудио връзка и могат свободно да обсъждат и коментират прожектирания материал. В консултациите курсистите обикновено предпочитат да се набляга на четене на текстове, диктовки, преразкази и дискусии на английски език, като преподавателят асистира за всичко това.

 

Напомняне за следващата консултация
За да сте винаги редовни в посещенията си на консултациите, Вие ще имате възможност да получавате безплатни СМС-и, напомнящи Ви за следващата консултация с преподавател.

 

 Обучение дори след края на курса:

След края на курса по Английски език към ЦПО към ИЗОБЛОК, достъпът до всички учебни материали, видео уроци, тестове и задания ще остане непрекъснат за още 6 месеца, за да имате възможност да преговорите и затвърдите своите знания. В този шестмесечен период няма да имате възможност за консултация с преподавател.

Членове на Вашето семейство също ще могат да се обучават редом с Вас, с изключение на това, че няма да имат право да решават тестове и задания вместо Вас и няма да получат сертификат в края на курса.

 

За да сме винаги на ваше разположение:

За нас е важно да поддържаме жива и постоянна връзка с нашите курсисти и да сме на разположение, когато те имат нужда от помощ. С тази мисъл ние сме инвестирали в опитен екип, който да ви отговори компетентно и бързо, когато имате запитване към нас. Изградили сме мрежа от 8 градски телефона с 6 входящи линии, един национален (0700) телефон и три мобилни номера, за да сме лесно достъпни, от където и да ни потърсите. Също така сме изградили система за своевременeн контрол на качеството на предоставяната услуга с назначен за целта технически персонал.

 

Ще получа ли Сертификат в края на курса ?

Да. Съгласно Схемата Аз Мога Повече и правилника на Агенция по Заетостта, при успешно завършване, в края на курса ще получите Сертификат за завършен курс по английски език. Той ще е издаден от Центъра за Професионално Обучение към „Изоблок“. Допълнително ЦПО към ИЗОБЛОК ще Ви издаде и сертификат, изписан на Английски език. Ето как ще изглеждат двата сертификата които ще получите:

 

Сертификат, издаден на Български език

 

Сертификат, издаден на Английски език
Сертификат по английски език ОЕЕР - АЗ МОГА ПОВЕЧЕ Certificate of proficiency of English CEFR


Как да се запиша ?

Първата стъпка, която трябва да направите, е да се свържете с нас. Наш служител, отговарящ за обученията с ваучери, ще отговори на Вашите въпроси и ще Ви напътства в процеса на записване.

 

Колко скоро мога да започна ?

Поради големия интерес към дистанционното обучение и субсидираните курсове към Агенцията по Заетостта, при нас следващата група се сформира за по-малко от седмица. Свържете се с нас, за да научите кога е следващата начална дата, или проверете началните дати тук.

 

 

Записване за курс

 Оценете курса:
слаб среден добър много добър отличен (127 отзива, 4,80 от 5)

Аз Мога Повече - Курс Английски език